fbpx

Política de Privacitat i Protecció de Dades

REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Aquesta declaració té com a finalitat informar als usuaris de la Política general de Privacitat i Protecció de Dades Personals seguida per Gual Seguretat, S.L. en el lloc web www.fichet.cat.

Aquesta Política de Privacitat podria variar en funció de les exigències legislatives o d’autoregulació, pel que s’aconsella que els usuaris la visitin periòdicament. Per a navegar pel nostre web no es necessari que ens facilitis cap dada. Aquesta política de privacitat serà aplicable en el cas que decideixis omplir les dades de qualsevol dels formularis de contacte o de contractació de serveis on es recaptin dades de caràcter personal.

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit a l’adreça info@fichet.cat, seguint les formalitats imposades per la “Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal” i el seu Reglament que la desenvolupa.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per a contactar i realitzar les operacions comercials amb fichet.cat.

Així mateix, el no facilitar les dades de caràcter personal sol·licitades o el no acceptar la present política de privacitat suposa la impossibilitat de subscriure’s i processar les sol·licituds realitzades en el nostre portal.

UTILITZACÓ I TRACTAMENT DE LES DADES D’USUARIS

fichet.cat té plena consciència de l’ús i tractament que s’ha de donar a les dades de caràcter personal que es puguin requerir o que es puguin obtindre dels usuaris en el seu lloc web amb la finalitat de gestionar les sol·licituds o els serveis requerits. En cap cas es farà un ús diferent d’aquesta informació ni es compartiran dades d’usuaris amb tercers.

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES:

fichet.cat es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i el seu deure de guardar-les, i a adoptar les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessaris que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, d’acord amb l’establert pel RLOPD. S’ha de considerar que tot i el nostre compromís en aquest sentit, no podem garantir la absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i les conseqüències que d’això es poguessin ocasionar.

D’altra banda, si contractes els nostres serveis, el pagament el realitzaràs a través d’Stripe, que és una passarel·la segura de pagament. Per tant, no tindrem accés de les teves dades bancàries.

NAVEGACIÓ:

Al navegar per les nostres pàgines web, els servidors d’Internet emmagatzemaran la teva adreça IP en els logs d’accés de forma automàtica amb la finalitat de permetre el trànsit per Internet, essent necessari que el teu equip faciliti aquesta adreça IP al navegar per Internet per a que les comunicacions puguin realitzar-se. La teva adreça IP també utilitzada per a realitzar estadístiques sobre el número de visitants d’aquest web i la seva procedència, de forma totalment transparent.

L’accés a aquest web pot implicar la utilització de cookies, que com saps és informació que s’emmagatzema al teu navegador per facilitar la navegació. La nostra política de cookies està també publicada al web.

EXERCICI DELS DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ O OPOSICIÓ:

Pots dirigir les teves comunicacions i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través del correu electrònic: info@fichet.cat junt amb una prova vàlida en dret, com fotocopia del D.N.I. o equivalent, indicant a l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

ACEPTACIÓ I CONSENTIMENT:

Com a Usuari, declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de fichet.cat, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

CORREUS COMERCIALES:

D’acord amb la LSSICE, fichet.cat no realitzarà pràctiques d’SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis d’aquest web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre la nostra “Newsletter”, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.