fbpx

Cerraduras de Alta Seguridad Fichet

La teva porta blindada pot ser el teu millor aliat,
Quan tornes a casa després d’un dia dur de feina, vols que tot estigui tal i com ho has deixat, per això saber que tens una porta blindada t’aporta tranquil·litat i confiança El que segurament no sàpigues es que una porta blindada o fins i tot una porta cuirassada no és sinònim de seguretat, de fet aquest termes només ens diuen que es difícil que un lladre faci un forat enmig de la porta.

T’estaràs preguntant…

llavors, què passa amb la seguretat de la meva porta?

Potser has sentit a parlar de “Bumping”, “claus mestres” o “Magic key”, la policia està desconcertada perquè són tècniques tant fàcils d’aprendre i d’aplicar que és molt difícil tenir una protecció eficaç amb els panys habituals del mercat. Aquesta es la raó per la que els lladres prefereixen obrir les portes pel bombí, més del 90% dels panys del nostre país es poden obrir en pocs segons, sense soroll i sense necessitat d’eines complexes.

Et desvetllem el secret per a que la teva porta sigui tant segura com vols:

Encara hi ha persones que pensen que amb un segon pany solucionaran definitivament el problema, però res més lluny de la realitat. És tant incòmode utilitzar 2 claus que normalment s’acaba utilitzant en comptades ocasions i a més les claus d’aquests panys són igual de simples i fàcils d’obrir.

El secret per a recuperar la tranquil·litat i saber que la teva porta et protegeix dels lladres, es un pany que et garanteixi que és impossible d’obrir utilitzant aquestes tècniques, que fins i tot s’ensenyen a tutorials d’Internet. El que necessites és un pany amb clau de seguretat certificada per un organisme oficial, totalment immune a qualsevol tècnica d’obertura fina i capaç de resistir a atacs violents i sofisticats.

A Fichet creem panys per a protegir el que més t’importa.

Tant si estàs a casa com si has sortit, la teva llar ha de tenir la protecció adient, per això portem més de 190 anys innovant i desenvolupant productes d’alta seguretat. Els nostres enginyers cuiden fins el més mínim detall per aconseguir que els panys Fichet siguin tant còmodes d’utilitzar com segurs. I per assegurar-te un nivell de qualitat excepcional, tot el procés de fabricació es realitza a Europa. Tenir a casa teva un pany Fichet és molt fàcil perquè els nostres tècnics s’encarreguen de tots els aspectes de la instal·lació.
N

No necessites canviar la teva porta:

els panys Fichet s’adapten a la majoria de portes blindades, incloent portes de doble fulla o amb alçada superior a l’habitual.
N

Seguretat amb el disseny que t'agrada:

Els panys Fichet es poden personalitzar amb desenes d’acabats, si vols un toc exclusiu també poden ser recobertes en xapa de fusta natural.
N

Resistència basada en fets:

Els panys Fichet compten amb homologacions de seguretat a la clau i als seus mecanismes Han superat assajos i proves reals realitzades per laboratoris independents. (Certificació oficial A2P)
N

Qualitat en tots els sentits:

Qualitat en tots els sentits, els panys Fichet disposen de garantia de 10 anys.  (consultar condicions)

Gamma de panys Fichet per a porta blindada:

Primlock

El pany Fichet Primlock és tant fàcil d’utilitzar que per activar tota la seva protecció només cal una sola volta de la clau. (Certificació oficial A2P 1 estrella).

Aconsegueix la protecció que et mereixes gràcies a la alta seguretat de la clau 787Z i els seus tres punts de tancada lateral que compten amb un pestell central proveït de 2 barres anti-tall.

Tens 7 colors a escollir i pots triar l’acabat de la maneta i de la resta d’accessoris (llautó polit o cromat raspatllat).

Si vols protecció real contra els lladres a un preu imbatible, aquesta és la teva opció perquè el pany Fichet Primlock té la millor relació qualitat – preu del mercat.

Alicea S:

Amb el pany Alicea S de Fichet tens l’equilibri perfecte entre resistència, versatilitat i acabats d’alta gamma. (Certificació oficial A2P 1 estrella).

Et sorprendrà que un sistema de tancament amb fins a 5 pestells d’acer d’alta resistència tingui un funcionament tant suau i agradable. És tant còmode d’utilitzar que la seva protecció s’activa amb una sola volta de clau.

Pots escollir el tipus de clau Fichet que prefereixis: 787Z, F3D, i se vols una versió de clau més econòmica també està disponible amb cilindre de perfil europeu Anti-Bumping.

Si vols seguretat sense renunciar a l’estètica, aquest pany disposa d’una amplia gamma de colors i acabats per a la carcassa interior. També es pot adaptar a portes de doble fulla o de gran alçada.

Alicea XP:

Si el que vols és la màxima resistència, el pany Fichet Alicea XP és el que estàs buscant perquè disposa de la tecnologia més avançada. (Certificació oficial A2P 3 estrelles).

Notaràs la seva qualitat des del primer moment, el seu sistema d’ancoratge està format per 5 ó 7 blocs de pestells massissos d’acer especial que s’accionen mitjançant la clau de màxima seguretat Fichet (disponible amb clau 787Z o F3D).

Resisteix fins i tot als lladres més preparats perquè incorpora un avançat sistema que bloqueja automàticament el pany en cas de temptativa de robatori (mecanisme que no necessita manteniment).

Controla qui entra a casa teva, el cilindre de control (opcional) et permet impedir temporalment l’accés a persones que tinguin clau: mainadera, personal de neteja,…

Evita agressions personals, el retenidor et protegeix de qualsevol temptativa d’intrusió violenta. (Això és especialment útil per atendre a persones desconegudes o per a comprovar la identitat de qui s’identifica com a tècnic de la companyia del gas, llum,…)

La mejor manera para que tengas una atención totalmente personalizada es solicitar la visita en tu domicilio de un asesor técnico.

Las visitas no tienen ningún coste ni compromiso y las puedes solicitar llamando al teléfono

935 123 511

o rellenando el formulario de contacto que tienes a continuación.

(Servicio disponible únicamente para el área metropolitana de Barcelona)