fbpx
Gamma de portes fichet Foxeo

Foxeo

Porta cuirassada Fichet per a pis.

Saps la importància de protegir la teva llar dels lladres, per això vols invertir en una porta que et garanteixi la seva resistència i seguretat.

Potser t’has estat estat informat de diferents opcions i que ara mateix et sentis confús en escoltar a parlar de tanta normativa, graus i homologacions.

El que et passa és normal, només significa que tens un iterés real en trobar la porta que necessites, resistent als lladres, que s’adapti a l’estètica de la teva vivenda i amb una durabilitat garantida.

Això és precisament el que ha motivat als enginyers de Fichet a desenvolupar la gamma Foxeo, donant un pas de gegant gràcies a tot l’après en els últims 190 anys fabricant sistemes de seguretat eficaços.

T’estaràs preguntat:

¿Què és el que ha de tenir una bona porta?

És evident que ha de tenir una estructura sòlida i uns punts d’ancoratge o pestells resistents, el que potser no t’hagin explicat és que tot això serveix de ben poc si la clau es pot manipular amb tècniques com el bumping, rossinyols, magic key, etc.

Clau Fichet 787Z

Aquest prodigi de la tecnologia ha superat amb èxit tots els assajos reals realitzats per organismes independents (Norma A2P). I el més important, està avalada per milers de clients satisfets a tota Europa.
Clau Fichet 787
La teva tranquil·litat està garantida: la clau Fichet 787Z mai ha estat oberta de forma fina, pel que és 100% immune a les tècniques de manipulació utilitzades pels lladres, incloent el bumpling, rossinyols i el sistema magic key.

Descobreix la gamma de portes cuirassades Foxeo i les seves 4 avantatges que marquen la diferència:

En un món on la teoria no serveix de res, les portes Foxeo sobresurten a l’haver superat assajos reals de resistència realitzats per organismes independents.

Compleix amb els requisits de la norma europea EN 1627 i amb les exigències de la norma A2P, referent en el sector perquè proba tant la resistència de l’estructura com del pany i la clau.

Foxeo S

Certificat A2P BP1
Norma europea EN 1627 classe 3
Pany A2P 1 estrella

Foxeo HiS

Certificat A2P BP2
Norma europea EN 1627 classe 4
Pany A2P 3 estrelles

Porta Fichet Foxeo oberta en acabat lacat

Tecnologia d’avantguarda

La gamma de portes cuirassades Foxeo incorpora de sèrie la clau 787Z. (El model Foxeo HiS pot incorporar opcionalment la clau F3D).

.

El pany compta amb uns robusts pestells de ganxo realitzats en acer massís i un doble pestell central.

.

La porta té un espessor de 66 mm i està formada per un blindatge multi-capa de xapes d'acer, materials aïllants i 3 omegues de reforç.

.

El sistema de gir està format per frontisses ajustables que incorporen pivots anti-palanca.

.

Protecció ampliada

Invertir en una porta Foxeo és molt més que invertir en seguretat eficaç, inclou protecció contra el foc i a més t’ajuda a estalviar en climatització i a evitar els sorolls externs.
Resistència al foc
Resistència al foc
Aïllament tèrmic
Aïllament tèrmic
Aïllament acústic
Aïllament acústic

S’adapta a tu

La porta és molt més que l’entrada a casa teva, per això pots personalitzar la teva porta Foxeo amb desenes d’opcions i acabats, respectant l’estètica exterior de la teva comunitat i amb un acabat interior d’acord amb el teu estil.

Garantia de tranquil·litat

Sabem que no t’agraden els imprevists, per això hem desenvolupat les nostres portes amb una fiabilitat i durabilitat excepcionals, estem tant segurs de la seva qualitat que tens una garantia de fins a 10 anys. (Consultar condicions)

Les portes Foxeo es fabriquen a la seva totalitat a Europa (França).

Garantia Fichet de fins a 10 anys
La teva seguretat no pot esperar, reserva una visita sense compromís, i un assessor tècnic t’ajudarà a escollir la porta que necessites i estàs buscant.

Truca ara al telèfon 935 123 511 o escriu-nos en el formulari de contacte que tens a continuació.