Jesus Calleja, Contacte Fichet

Parlar de seguretat és parlar de confiança.

Des de fa més de 40 anys que com a Point Fort Fichet atenem a persones preocupades per la seguretat de casa seva o el seu negoci, per això sabem que la única manera d’atendre’t és escoltar-te i assessorar-te en base a les teves necessitats.

Tant si necessites informació amb relació dels nostres productes, com si necessites un servei tècnic oficial Fichet, posem a la teva disposició els següents canals per a que sempre ens tinguis al teu costat:

Informació de productes i serveis:

La millor manera que tinguis una atenció totalment personalitzada és sol·licitar la visita al teu domicili d’un assessor tècnic.

Les visites no tenen cap cost ni compromís i les pots sol·licitar trucant al telèfon 935 123 511 o omplint el formulari de contacte que tens a continuació.

(Servei disponible únicament per a l’àrea metropolitana de Barcelona)

Si ho prefereixes també pots visitar-nos a les nostres oficines:

Oficina Barcelona
Carrer Roger de Flor, 233 (Propera obertura)

Oficina Barcelona

Carrer Roger de Flor, 233
Barcelona
Oficina Badalona
Carrer Sant Miquel, 38

Oficina Badalona

Carrer Sant Miquel, 38
Badalona
Per a assegurar-te una atenció com la que et mereixes, et recomanem que contactis amb nosaltres per a concretar cita, d’aquesta manera tindràs a la teva disposició un assessor personal. Et recordem que aquest servei no té cap mena de cost ni compromís.

Si necessites una caixa forta domiciliària visita el catàleg online per a trobar fàcilment la caixa que estàs buscant.

Servei d’assistència tècnica:

Com a usuari d’un producte Fichet ja coneixes les avantatges de comptar amb un sistema de seguretat d’altes prestacions.

El nostre servei tècnic oficial Fichet t’ajudarà per a que la teva instal·lació tingui les màximes garanties i segueixi protegint-te durant mols anys més.

En el calendari de reserves que tens a continuació pots seleccionar el dia i l’hora que millor s’adapti als teus horaris.

Si ho prefereixes també pots trucar-nos alt telèfon 93 384 50 56 (De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h).

Reserva de Servei Oficial Assistència Tècnica Fichet

Gratis

Categoria:

SI NECESSITES UN SERVEI TÈCNIC URGENT,

SISPLAU TRUCA AL TELÈFON 607 21 01 91