fbpx
Jesus Calleja, Contacte Fichet

Parlar de seguretat és parlar de confiança.

Des de fa més de 40 anys que com a Point Fort Fichet atenem a persones preocupades per la seguretat de casa seva o el seu negoci, per això sabem que la única manera d’atendre’t és escoltar-te i assessorar-te en base a les teves necessitats. Tant si necessites informació amb relació dels nostres productes, com si necessites un servei tècnic oficial Fichet, posem a la teva disposició els següents canals per a que sempre ens tinguis al teu costat:

Informació de productes i serveis:

La millor manera que tinguis una atenció totalment personalitzada és sol·licitar la visita al teu domicili d’un assessor tècnic. Les visites no tenen cap cost ni compromís i les pots sol·licitar trucant al telèfon 935 123 511 o omplint el formulari de contacte que tens a continuació. (Servei disponible únicament per a l’àrea metropolitana de Barcelona)

Si ho prefereixes també pots visitar-nos a les nostres oficines:

Oficina Barcelona Carrer Roger de Flor, 233

Oficina Barcelona

Carrer Roger de Flor, 233 Barcelona

Oficina Badalona Carrer Sant Miquel, 38

Oficina Badalona

Carrer Sant Miquel, 38 Badalona

Per a assegurar-te una atenció com la que et mereixes, et recomanem que contactis amb nosaltres per a concretar cita, d’aquesta manera tindràs a la teva disposició un assessor personal. Et recordem que aquest servei no té cap mena de cost ni compromís.

Si necessites una caixa forta domiciliària visita el catàleg online per a trobar fàcilment la caixa que estàs buscant.

Servei d’assistència tècnica:

Com a usuari d’un producte Fichet ja coneixes les avantatges de comptar amb un sistema de seguretat d’altes prestacions. El nostre servei tècnic oficial Fichet t’ajudarà per a que la teva instal·lació tingui les màximes garanties i segueixi protegint-te durant mols anys més. En el calendari de reserves que tens a continuació pots seleccionar el dia i l’hora que millor s’adapti als teus horaris. Si ho prefereixes també pots trucar-nos alt telèfon 93 384 50 56 (De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h).

Reserva de Servei Oficial Assistència Tècnica Fichet

Gratis

Categoria:

SI NECESSITES UN SERVEI TÈCNIC URGENT,

SISPLAU TRUCA AL TELÈFON 607 21 01 91