fbpx
Gamma de porta cuirassada Fichet Spheris

Spheris

Disseny i seguretat d’alta gamma.

Vols protegir-te dels lladres, i penes que una porta cuirassada és més eficaç que una porta blindada, el que potser no saps és que la majoria de portes cuirassades són també vulnerables a les tècniques habituals dels lladres.

Has llegit bé, tenir una porta cuirassada no és necessàriament sinònim de seguretat, perquè a la majoria de casos els lladres accedeixen a les vivendes manipulant el pany.

És per aquesta raó que qualsevol porta, ja sigui blindada o cuirassada que compti amb claus convencionals (clau de punts, clau de gorjes, clau de serreta,…) es pot obrir a la majoria de casos de forma simple, sense eines sofisticades i en pocs segons.

Per això a Fichet hem desenvolupat la nostra gamma de portes cuirassades per a pis amb claus de màxima seguretat, homologades i que han superat els assajos de resistència més exigents d’Europa.

Et presentem la clau Fichet F3D, amb el seu revolucionari sistema tridimensional:

Impossible d'obrir mitjançant tècniques de manipulació:

La clau F3D és totalment immune a qualsevol tècnica d’obertura fina, mai ha estat oberta mitjançant Bumping, rossinyols, ni cap altra tècnica d’obertura fina.

Resistència en front d'intents d'obertura amb violència:

Compta amb un sofisticat sistema de protecció (patentat) per a fer front a intents d’obertura per força bruta.

Et protegeix inclús dels abusos de confiança:

El seu sistema tridimensional fa que sigui impossible de reproduir fora de la nostra fàbrica, i únicament mitjançant la tarja de propietat, pel que no es poden fer còpies fraudulentes.
porta cuirassada Fichet Spheris HiS

Descobreix la gamma de portes cuirassades Spheris i les seves 4 avantatges que marquen la diferència:

La porta és la teva tarja de presentació, és el primer i l’últim que es veu de casa teva, per això la qualitat de la gamma Spheris sorprendrà inclòs als més exigents.

Compleix amb els requisits de la norma europea EN 1627 i amb les exigències de la norma A2P, referent en el sector perquè proba tant la resistència de l’estructura com del pany i la clau.

Spheris S

Certificado A2P BP1
Norma europea EN 1627 clase 3
Cerradura A2P 1 estrella

Spheris HiS

Certificado A2P BP2
Norma europea EN 1627 clase 4
Cerradura A2P 3 estrellas

Spheris XP

Certificat A2P BP3
Norma europea EN 1627 classe 4
Pany A2P 3 estrelles

Porta Fichet Spheris

Tecnologia d’avantguarda

La gamma de portes cuirassades Spheris incorpora de sèrie la clau F3D.

El pany compta amb uns robusts pestells de ganxo realitzats en acer massís i un doble pestell central.

La porta té un espessor de 66 mm i està formada per un blindatge multi-capa de xapes d'acer, enreixat d'alta resistència i materials aïllants.

El sistema de gir està format fer frontisses ajustables que incorporen pivots anti-palanca.

Protecció ampliada

Invertir en una porta Spheris és molt més que invertir en seguretat eficaç, inclou protecció contra el foc i a més t’ajuda a estalviar en climatització i a evitar sorolls externs.
Resistència al foc
Aïllament tèrmic
Aïllament acústic

Disseny cuidat fins el mínim detall

Les portes cuirassades Spheris cuiden tots els detalls, aconseguint unes característiques sense precedents. Disposa d’un sistema de gir mitjançant frontisses invisibles, així com una extensa gamma d’acabats i plafons personalitzats.

Garantia de tranquil·litat

Sabem que no t’agraden els imprevists, per això hem desenvolupat les nostres portes amb una fiabilitat i durabilitat excepcionals, estem tant segurs de la seva qualitat que tens una garantia de fins a 10 anys. (Consultar condicions)

Les portes Spheris es fabriquen a la seva totalitat a Europa (França).

La teva seguretat no pot esperar, reserva una visita sense compromís, i un assessor tècnic t’ajudarà a escollir la porta que necessites i estàs buscant.

Truca ara al telèfon 935 123 511 o escriu-nos al formulari de contacte que tens a continuació.