fbpx

Porta cuirassada Fichet, la seguretat que es sent

La vida està plena d’experiències de tot tipus, però passi el que passi, et reconforta saber que a casa teva tot està bé.

¿Sabies que els lladres poden entrar en pocs segons a més del 90% de les vivendes del nostre país, sense eines complexes i de forma silenciosa?

Això és possible perquè la majoria de portes es poden manipular de forma simple amb tècniques com el “bumping”, “magic key”, rossinyols, claus falses,… i el pitjor de tot és que a Internet qualsevol pot trobar tutorials que ensenyen a fer-ho.

Per això a Fichet ajudem a persones preocupades per la seva seguretat i que volen posar remei d’una vegada per totes a aquesta situació.

La nostra experiència de més de 190 anys dedicats a la protecció de milers de clients a tota Europa et garanteix la seguretat que necessites i estàs buscant.

Gamma de portes cuirassades Fichet per a pis

Foxeo

La gamma Foxeo és l’equilibri perfecte entre resistència i versatilitat, les seves característiques fan que s’adapti a la majoria de vivendes.

Incorpora innovacions d’última generació amb claus de màxima seguretat.

miniatura de porta cuirassada fichet foxeo
miniatura de porta fichet spheris

Spheris

La porta és la teva tarja de presentació, és el primer i l’últim que es veu de casa teva, per això la qualitat de la gamma Spheris sorprendrà inclús als més exigents.

Amb elements estètics que cuiden fins a l’últim detall: frontisses invisibles i desenes de configuracions en els seus acabats i colors.

Gamma de portes cuirassades Fichet per a casa

Forstyl

Portes per a la protecció de vivendes unifamiliars.

Les seves característiques doten a la gamma Forstyl de triple protecció contra els agents atmosfèrics: aïllament acústic, tèrmic i resistència a la intempèrie (aire, aigua, vent).

miniatura de porta fichet forstyl
miniatura de porta fichet stylea

Stylea

La gamma de portes Stylea ofereix multitud de combinacions, motllures, colors i equipaments. Així com versions amb vidre i amb fixa lateral.

Tant si busques un disseny sobri com una estètica moderna i impactant, segur que la gamma Stylea et sedueix des del primer moment.