fbpx

Porta cuirassada Fichet

La seguretat que es sent.

Foxeo

Porta cuirassada Fichet per a pis.

La gama Foxeo és l’equilibri perfecte entre resistència i versatilitat, les seves característiques fan que s’adapti a la majoria d’habitatges. Incorpora innovacions d’última generació amb claus de màxima seguretat.

Més informació

 

miniatura de porta cuirassada fichet foxeo
miniatura de porta fichet spheris

Spheris

Porta cuirassada Fichet per a pis.

La porta és la teva tarja de presentació, és el primer i l’últim que es veu de casa teva. Per això la qualitat de la gamma Spheris sorprendrà inclús als més exigents.

Amb elements estètics que cuiden fins a l’últim detall: perns invisibles i desenes de configuracions en els seus acabats i colors.

Més informació

 

Stylea

Porta cuirassada Fichet per a casa.

La gamma de portes Stylea ofereix multitud de combinacions, motllures, colors i equipaments. Així com versions amb vidre i amb fixe lateral o superior.

Tant si busques un disseny sobri com una estètica moderna i impactant, segur que la gamma Stylea et sedueix des del primer moment.

Més informació

 

miniatura de porta fichet stylea
miniatura de porta fichet forstyl

Forstyl

Porta cuirassada Ficeht per a casa.

Les seves característiques doten la gamma Forstyl de triple protecció contra els agents atmosfèrics: aïllament acústic, tèrmic i resistència a la intempèrie (aire, aigua, vent).

Més informació

 

¿Sabies que els lladres poden entrar en pocs segons a més del 90% dels habitatges del nostre país, sense eines complexes i de forma silenciosa?

Això és possible perquè la majoria de portes es poden manipular de forma simple amb tècniques com el “bumping”, “magic key”, rossinyols, claus falses,… i el pitjor de tot és que a Internet qualsevol pot trobar tutorials que ensenyen a fer-ho. Per això a Fichet ajudem a persones preocupades per la seva seguretat i que volen posar remei d’una vegada per totes a aquesta situació. La nostra experiència de més de 190 anys dedicats a la protecció de milers de clients a tota Europa et garanteix la seguretat que necessites i estàs buscant.

La millor manera perquè tinguis una atenció totalment personalitzada és sol·licitar la visita al teu domicili d’un assessor tècnic.
Les visites no tenen cap cost ni compromís i les pots demanar trucant a el telèfon
935.123.511
o omplint el formulari de contacte que tens a continuació.
(Servei disponible únicament per a l’àrea metropolitana de Barcelona)