fbpx

Servei Tècnic Oficial Fichet,

perquè la teva seguretat es mereix les màximes garanties.

Reserva cita trucant al telèfon  

935 123 511

Com a usuari d’un producte Fichet ja coneixes les avantatges de comptar amb un sistema de seguretat d’altes prestacions.

El que potser no saps és que un manteniment o servei tècnic inadequat pot arruïnar totalment la teva inversió.

Has de tenir en compte que els serrallers NO oficials desconeixen el producte i no disposen de subministrament de recanvis per part de fàbrica.

El pitjor és que aquests serrallers acostumen a tenir un cost econòmic de més del doble amb relació a un servei oficial Fichet, sense comptar les nefastes conseqüències que té per a la teva seguretat la utilització de recanvis no originals.

El nostre objectiu com a servei oficial Fichet és que la teva porta segueixi mantenint uns nivells de seguretat i fiabilitat excepcionals. Per aquesta raó posem a la teva disposició un equip de tècnics especialitzats, recanvis 100% originals i tarifa oficial.

Si necessites qualsevol servei tècnic o el canvi de les claus, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 933845056 o fer una sol·licitud de reserva en el calendari que tens a continuació.

El millor de tot és que realitzar la reserva és GRATIS i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar-te la disponibilitat.

Reserva ara i segueix gaudint de la tranquil·litat de saber que la teva porta et protegeix efectivament dels lladres.

Per a sol·licitar un servei tècnic URGENT truca al telèfon 607 210 191

Reserva de Servei Oficial Assistència Tècnica Fichet

Gratis

Categoria: