fbpx

¿Per a què serveix la porta de casa teva?

A la nostra societat tot canvia a una velocitat vertiginosa, i tot i que ens sentim bé quan superem nous reptes, ens agrada la sensació de dirigir la nostra vida i evitar situacions indesitjables.

La nostra llar és fonamental per aquest equilibri. És l’indret on cap tot el que és realment important, ja sigui persones, objectes de valor o la nostra pròpia tranquil·litat i intimitat. 

La prova d’això és que quan vivim situacions d’estrès a casa nostra, la nostra vida personal també es veu afectada.

Et sorprendrà saber que els lladres poden entrar en pocs segons a més del 90% de les vivendes del nostre país, sense eines complexes i de forma silenciosa.

Això és possible perquè la majoria de portes es poden obrir de forma simple amb tècniques com el Bumping, “Magic Key”, rossinyols, claus falses,… i el pitjor de tot és que a Internet qualsevol pot trobar tutorials que ensenyen a fer-ho.
Per això a Fichet fabriquem portes cuirassades amb la tecnologia més avançada, certificades i provades per organismes oficials, i sobre tot, a proba dels lladres.

Ajudem a persones preocupades per la seva seguretat i que volen posar remei d’una vegada per totes a aquesta situació.

La nostra experiència de més de 190 anys dedicats a la protecció de milers de clients a tota Europa et garanteix la seguretat que necessites i estàs buscant.

Descobreix les 4 avantatges Fichet que marquen la diferència:

  • Tant is estàs a casa com si surts, tindràs la tranquil·litat de saber que la teva porta és impossible de manipular amb tècniques d’obertura fina i que resisteix inclús els atacs més violents i sofisticats.
  • Les claus d’una porta Fichet són totalment immunes al “Bumping”, rossinyols, “Magic key” i en definitiva qualsevol tècnica de manipulació fina. A més la combinació és única per a cada client en el món.
  • Resistència basada en fets, les portes cuirassades Fichet compten amb triple homologació de seguretat (normativa A2P i norma EN1627) y han superat assajos i proves reals realitzades per laboratoris independents, tant a la seva estructura com en el pany.
  • Una porta que s’adapta al teu estil i personalitat, cada porta es fabrica a mida i els acabats estètics són personalitzables, pots fer que l’interior sigui fidel al disseny de casa teva, mentre que l’exterior respecta l’estètica de la teva comunitat.
  • Qualitat que t’evita preocupacions, tens garantia de 10 anys tant a l’estructura com en els seus mecanismes (consultar condicions). La seva producció es realitza segons les exigències de la certificació ISO 9001.
  • Estalvi i confort gràcies al seu aïllament tèrmic i acústic. Les portes cuirassades Fichet també et Protegeixen del foc.
  • Protecció del medi ambient, la fabricació d’una porta cuirassada Fichet contempla totes les fases del cicle de vida. La seva producció es realitza seguint els requisits de la norma ISO 14001 (gestió mediambiental).

Gamma de portes cuirassades Fichet per a pis o casa:

Foxeo:

La gamma Foxeo és l’equilibri perfecte entre resistència i versatilitat, les seves característiques fan que s’adapti a la majoria de vivendes.

Incorpora innovacions d’última generació amb claus de màxima seguretat.

Disposa d’un ampli ventall d’acabats i accessoris.

A Fichet creiem que tothom té dret a la seguretat, per això la gamma Foxeo té un preu que no deixarà a ningú indiferent, des de només 1.800€ amb instal·lació inclosa (consultar condicions).

Spheris:

La porta és la teva tarja de presentació, és el primer i l’últim que es veu de casa teva, per això la qualitat de la gamma Spheris sorprendrà inclús als més exigents.

Els seus elements estètics cuiden fins a l’últim detall, compten amb un sistema de gir format per frontisses invisibles i desenes de configuracions en els seus acabats i colors.

Incorpora els últims avenços en tecnologia Fichet, la seva seguretat resisteix als atacs més violents i sofisticats.

Forstyl:

Portes per a la protecció de vivendes unifamiliars.

Les seves característiques tècniques doten a la gamma Forstyl de triple protecció contra els agents atmosfèrics: aïllament acústic, tèrmic i resistència a la intempèrie (aire, aigua, vent).

Incorpora les últimes innovacions en matèria de seguretat i permet disposar de versions amb vidre amb un nivell de resistència excepcional. També es pot fabricar amb un fix lateral (amb o sense vidre).

Et mereixes una protecció de qualitat, sol·licita ara una visita sense compromís i un assessor tècnic t’ajudarà a disposar de la porta que millor s’adapta a les teves necessitats.